Internetprojecten Floriade

dinsdag 15 mei 2012


Floriade wand totaal
floriade-app
Reserveren - FloriadeTaxi

Voor diverse opdrachtgevers heeft Internetbureau Forwart projecten gerealiseerd die ingezet worden op de Floriade 2012 in Venlo. Graag presenteren we een overzicht van een aantal projecten:

Voor Seacon Logistics hebben we i.s.m. Ven & Partners de portal Global Food Chain gerealiseerd. Seacon Logistics is behalve supplier van de Floriade ook samen met een aantal logistieke partners uit de regio Venlo op de Floriade vertegenwoordigd op themapark Education & Innovation in het paviljoen ‘Het Huis van de Smaak’. De gerealiseerde website draait hier op diverse touch-screens. Op dit paviljoen zijn bovendien diverse andere trouwe opdrachtgevers van Forwart vertegenwoordigd: Mertens Groep, MiniChamp en Vullings Metaalbewerking & Systemen. Bij de uitgang van het paviljoen heeft Gebr. Seuren Rosenkwekerijen een mooie rozentuin ingericht. De rozen zijn te koop in de webshop Rozenkopen.nl.

Voor Smood - smart food hebben we een website en mobiele applicatie gerealiseerd. De website (die de komende tijd wordt doorontwikkeld) bevat informatie over de producten van Smood. Deze producten bevatten veel groente en fruit, granen en geen toegevoegde kunstmatige kleur-, geur,- en smaakstoffen. Dinnissen Process Technology (al jaren opdrachtgever van Forwart) participeert in Smood. De mobiele applicatie wordt gebruikt in een fotohokje op het paviljoen. Bezoekers kunnen de producten proeven en een foto van zichzelf maken. De applicatie draait op een systeem met webcam en op een BlackBerry PlayBook Tablet. De foto wordt vervolgens op de website gepubliceert waarna de bezoeker automatisch per e-mail een link naar de foto bevat. De foto kan daarna gedeeld worden via Facebook.

Voor Munckhof Groep hebben we onder andere de websites FloriadeBooking.com, FloriadeConvention.com, Munckhof Floriade en FloriadeTaxi.com gerealiseerd. Munckhof Groep is vervoerspartner van de Floriade. De websites voorzien onder andere in het online reserveren van taxiritten, luchthavenvervoer, vliegtickets (voor buitenlandse gasten), hotelovernachtingen en zakelijke congressen. De websites zijn meertalig uitgevoerd en gekoppeld met diverse andere systemen.