Innovatieve boekingswebsite

dinsdag 30 oktober 2012


demo-boekingswebsite

Steeds meer zakelijke groepen die hun groepsreis boeken bij Munckhof hebben behoefte aan een online module waarmee ze deelnemers van hun evenement of congres kunnen bereiken en hun verblijf kunnen faciliteren. Om aan die wens tegemoet te komen hebben Munckhof en Forwart de handen in elkaar geslagen en samen een unieke boekingswebsite gerealiseerd. Service en kwaliteit zijn daarbij de speerpunten gebleken.

Innoveren in het boekingsproces
Klanten op maat bedienen is een van de kernwaarden van Munckhof. De ontwikkeling van een klantspecifieke boekingswebsite is gestart om ervoor te zorgen dat klanten worden ontzorgd qua organisatie. Groot voordeel daarbij is dat ze van de kennis van een groepsreizenspecialist kunnen genieten. “De inzet van een boekingswebsite zorgt ervoor dat alle deelnemers in dezelfde hotels overnachten en daarmee ook buiten de geplande activiteiten eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen. De service, kwaliteit en meerwaarde die Munckhof hiermee kan bieden was reden te meer om een dergelijke boekingswebsite te ontwikkelen.“ aldus Tom Roefs, directeur Munckhof.

Samenwerking
Munckhof werkt al jaren naar tevredenheid samen met Internetbureau Forwart voor haar websites en webgerelateerde producten. Logischerwijs zijn zij benaderd om de gewenste boekingswebsite te ontwerpen en technisch te ontwikkelen. “Sessies tussen beide partijen hebben geleid tot een ontwerp dat alle mogelijkheden biedt voor de klanten die de website in willen zetten. Iedere keer wordt op basis van het bedrijfs- of groepslogo een eigen website lay-out gerealiseerd. Tevens kunnen mogelijke extra opties, zoals het reserveren van vluchten of taxiritten, worden toegevoegd om op die manier een unieke portal te creëren. De individuele bezoeker heeft zo alle vrijheid zijn eigen invulling aan de reis te geven.“ aldus Peter Arts, eigenaar Forwart. De ontwikkeling van de boekingswebsite heeft ervoor gezorgd dat het totaalpakket van Munckhof verder uitgebreid kan worden zodat de klant nog meer werk uit handen genomen wordt.

Floriade 2012
Munckhof is Vervoer & Travel partner van Floriade 2012. Naast het verzorgen van de parkeershuttle bij het Floriadeterrein was het faciliteren van congresbezoekers een groot onderdeel van deze overeenkomst. “Daarmee waren wij verantwoordelijk voor het gehele traject rondom de komst van congresbezoekers. De boekingswebsite is met name voor de organisatoren van congressen heel succesvol gebleken en meerdere malen ingezet met betrekking tot de Floriade.” zo licht Roefs toe.