Business
intelligence & data

Encore Digital Agency gelooft in data als drijvende kracht achter het succes van een bedrijf. Door middel van ontsluiting, centralisatie en geavanceerde data-analyse, ondersteunen onze experts organisaties bij het omzetten van complexe gegevens naar doeltreffende acties, met als ultiem doel de volledige potentie van data te benutten voor proactieve besluitvorming en innovatie.

Intelligence-back.png
Powerbi.png

We love data

Bij Encore Digital Agency geloven we in de kracht van data. We zijn ervan overtuigd dat organisaties succesvoller zijn als ze intelligente en goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen op basis van de juiste inzichten. Met ons team van experts ondersteunen we organisaties bij het ontsluiten en vertalen van data naar deze inzichten. De echte kracht van data begint wanneer inzicht overgaat tot actie.

Data hub

Bedrijven en organisaties verzamelen steeds meer data in diverse systemen, wat het beheren ervan complex maakt. Door het ontsluiten en centraliseren van data ontstaat een betrouwbare bron, waarop analyses, rapportages en dashboards zijn gebaseerd. Met onze expertise en tools, waaronder die van Microsoft, creëren we deze centrale plek in de vorm van een data hub, waardoor bedrijven snel grip krijgen op geoptimaliseerde gegevens voor effectieve analyses.

Forwart_applicaties.png

Data Engineering

We zorgen voor het ontsluiten van data uit diverse bronnen en zorgen ervoor dat deze gestructureerd samengebracht wordt. Dit omvat het begrijpen van de verschillende dataformaten, het opzetten van effectieve data pipelines, en het waarborgen van datakwaliteit. Door onze expertise zorgen data engineers ervoor dat de data gereed is voor analyse, waardoor bedrijven organisaties snel en efficiënt inzichten kunnen verkrijgen.

iphone-BI.png

Scoren met Data Analytics

Om ervoor te zorgen dat de gecentraliseerde data daadwerkelijk waarde toevoegt, ondersteunt Encore organisaties bij het opzetten van geavanceerde rapportages en dashboards, waarbij Microsoft Power BI een prominente rol speelt. Onze experts begrijpen niet alleen de technische aspecten van data-analyse, maar ook de specifieke behoeften en doelen van de organisatie. We vinden het essentieel ons volledig in te leven in een organisatie om zo maximaal resultaat te behalen.

Door geavanceerde analytische technieken toe te passen, helpen we bij het ontdekken van trends, identificeren van kansen en optimaliseren van besluitvormingsprocessen. Hierbij streven we ernaar om de kracht van data volledig te benutten en organisaties in staat te stellen proactief te handelen op basis van betrouwbare inzichten.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) bij Encore Digital Agency is de volgende stap in het ontsluiten van de volledige potentie van data. Met geavanceerde AI-technologieën zetten we in op proactieve besluitvorming en innovatie voor onze klanten. Wij geloven we dat het maximale potentieel tussen data en Artificial Intelligence bedrijven in staat stelt om niet alleen te begrijpen wat er is gebeurd, maar ook om te anticiperen op wat er gaat gebeuren, wat leidt tot een duurzaam concurrentievoordeel.

AI.png