Betrouwbare
Hosting

Een professionele website, webshop of applicatie kan niet zonder hoogwaardige hosting. Betrouwbare, snelle en veilige hosting is zelfs van essentieel belang voor een succesvol project. Daarom brengen wij onze opdrachtgevers graag onder bij True.

true-logo.png
Forwart_hosting.jpeg

Hostingprovider

True is als hostingprovider in Nederland gecertificeerd voor zowel de ISO 27001 als de ISO 9001 norm. Op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001) is True gecertificeerd voor alle beheerde bedrijfsmiddelen welke de dagelijkse managed hosting dienstverlening vormen. Sinds 2013 beschikt True over de NEN 7510-certificering. Met deze beide certificeringen voldoet onze partner aan de hoogste standaarden als het gaat om informatiebeveiliging. Van de website en databases wordt dagelijks een back-up gemaakt.

Vraagt jouw project ook om professionele hosting?

Neem vrijblijvend contact op

Forwart_TRUE.jpeg

Continue proces

De (door)ontwikkeling van een webdienst of -applicatie is een continu proces. Dat werkt het meest effectief vanuit een multidisciplinaire samenwerking, waarbij we opereren als één, samen met onze hostingpartner TRUE. Een verregaand partnership, dat alle benodigde disciplines op de meest efficiënte wijze met elkaar verenigt. Onze gezamenlijke expertise zorgt ervoor dat de ambities gerealiseerd kunnen worden.

"Professionele hosting 
waarop we bouwen."

Cloudflare

Graag adviseren we over de inrichting een optimale hosting infrastructuur. Bovenop onze partner TRUE bieden we - indien nodig - graag aanvullende diensten waaronder Cloudflare aan. Cloudflare is een professionele dienst welke ondersteunt op het gebied van optimalisatie en  beveiliging. De dienst levert o.a. CDN-services, de beveiliging tegen onder andere DDoS-aanvallen en andere zaken op het gebied van cyber security. Naast slimme caching biedt de dienst diverse tooling aan om hoogwaardige performance verbeteringen door te voeren. 

Cloudflare-logo.png