Forwart Wordt
encore digital agency

Internetbureau Forwart en Archin uit Horst bundelen hun krachten en gaan vanaf het nieuwe jaar gezamenlijk verder als Encore Digital Agency. Deze strategische fusie komt voort uit gedeelde ambities en het streven naar kwaliteit van beide bureaus.

encore.jpg

Internetbureau Forwart en Archin uit Horst bundelen krachten

Volgens Koen Hendrix van Encore Digital Agency was het samenvoegen van Forwart en Archin het juiste antwoord op de gezamenlijke ambities en de groeiende behoeften in de markt. "Zowel Forwart als Archin merkten een groeiende vraag van opdrachtgevers. Het samengaan van onze bureaus is een passend antwoord hierop. Met de fusie verbreden we ons dienstenaanbod en vergroten we de capaciteit met ervaren strategen, developers, designers en data-specialisten. We zijn bovendien complementair aan elkaar waardoor ons nieuwe bedrijf Encore nog beter aan de marktbehoefte kan voldoen."

 

"Het samenvoegen van Forwart en Archin het juiste antwoord op de gezamenlijke ambities en de groeiende behoeften in de markt."

Koen Hendrix - Eigenaar Internetbureau Forwart

Nieuwe diensten

Encore Digital Agency zal zich vanaf 2024 positioneren als een toonaangevende speler op het gebied van digitale dienstverlening. Door de samenvoeging van expertise, ervaring en creativiteit kan Encore opdrachtgevers nog beter ondersteunen in een snel veranderend digitaal landschap, geeft Jeroen Versleijen aan.De officiële startdatum van Encore is 1 januari 2024. Het bedrijf kijkt uit naar een gezamenlijke toekomst waarin ze haar expertise inzet om bredere en nog hoogwaardige diensten te leveren. Naast de gezamenlijke bestaande diensten; advies & strategie, websites & e-commerce, applicatie-ontwikkeling en business intelligence zal Encore zich ook richten op de inzet van slimme AI-oplossingen.

Met de fusie naar Encore Digital Agency zetten we in één keer een grote stap richting meer inhouse-ontwikkeling en capaciteit. Deze verschuiving zal vooral merkbaar zijn voor onze bestaande opdrachtgevers, met een toename van technische oplossingsrichtingen en onderhoudsmogelijkheden, zonder concessies te doen aan het serviceniveau en onze toegankelijkheid volgens Tom Drissen.

In de nieuwe organisatie nemen Koen Hendrix, Jeroen Versleijen, Tom Drissen en Grad van Horck de dagelijkse leiding op zich. Samen met het hele team kijken ze uit om met het uitgebreide aanbod en de nieuwe identiteit aan de slag te gaan voor bestaande én nieuwe opdrachtgevers.