Digital Signage &
Narrowcasting

Bij Encore geloven we in krachtige digitale communicatie. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijk cloudbased narrowcasting systeem ontwikkeld. Met ons systeem Forcast wordt het dan ook een feestje om een specifieke doelgroep te informeren, vermaken of activeren.

Forcastheader.jpeg

Krachtige digitale communicatie

Op zoek naar een professionele digital signage totaaloplossing? Met de cloud based narrowcasting software van Forcast is elke  doelgroep eenvoudig met de juiste boodschap bereiken, op meerdere locaties tegelijk.

Het gebruiksvriendelijke systeem maakt het inrichten van doeltreffende streams eenvoudig en is een maximaal resultaat te bereiken. Al bij ruim 70+ klanten zetten wij onze digital signage in om de interne communicatie te optimaliseren of klanten te informeren.

Geïnteresseerd in onze unieke signage oplossing?

Kijk op forcast.nl

Forwart_Forcast.png

Uitblinker in gebruiksgemak

Forcast is slim van opzet zodat het voor een breed scala aan doelgroepen inzetbaar is. Via gebruiksvriendelijke widgets is elk scherm naar wens in te richten. Zo kunnen kijkers in o.a. retail, onderwijsinstellingen, horeca, gezondheidszorg (wachtkamers), kantoren, sportkantines, productielocaties of leisure op unieke wijze bereikt worden. Doordat het gehele systeem cloud based is opgezet zijn wijzigingen eenvoudig door te voeren op één of meerdere schermen tegelijk. De schermen kunnen bovendien geplaatst worden op meerdere locaties. Daarnaast blinkt het systeem uit in gebruiksgemak door een interactieve editor en attractieve animaties.

In stijl communiceren

Met onze gebruiksvriendelijke editor is het eenvoudig om aantrekkelijke sheets te creëren.  Hierbij kan de eigen huisstijl ingezet worden maar kunnen ook eenvoudig externe bronnen gekoppeld worden.  Via de bibliotheek zijn foto's video's en animaties in de sheets te verwerken. Doordat het volledige systeem cloudbased is opgezet kunnen altijd en overal wijzigingen doorgevoerd worden voor alle locaties en zijn deze direct zichtbaar voor het publiek.