Content Management
Systeem

Wij bouwen onze online projecten op basis van krachtig en veelzijdig content management systeem (CMS). Het unieke van dit CMS is dat er naast websites en e-commerce, ook portals, platforms, progressive web-apps (PWA), games en e-learning platforms op ontwikkelt worden.

CMS-temp.jpg

Flexibel & gebruiksvriendelijk

Het CMS is bijzonder flexibel en is in tegenstelling tot andere systemen, zoals Wordpress of Magento, zeer gebruiksvriendelijk. Wij hebben het CMS zodanig geconfigureerd dat het overzichtelijk werkt en blijft; hoe complex de website, webshop of applicatie ook is. Met ons CMS voeg je zelf eenvoudig content, of producten toe.

Kom je er zelf toch niet helemaal uit?neem dan gerust contact op met onze supportafdeling.

Support

CMS-tablet.png

Voordelen op een rijtje

"Ons CMS is geschikt van kleine websites 
tot complexe e-commerce oplossingen."

Opensource PHP-framework Symfony

Ons systeem maakt gebruik van het Symfony framework. Dit professionele open-source PHP-framework wordt beschouwd als een van de meest populaire applicatie frameworks onder open source-ontwikkelaars. En hoewel het uitgebreide bronnen en geavanceerde configuratie biedt, wordt het beschouwd als een van de uitgebreide en meest effectieve PHP-frameworks die in omloop zijn. Naast de standaard componenten is hierdoor professioneel maatwerk mogelijk wat ervoor zorgt dat wij onze opdrachtgevers volledig kunnen ondersteunen in de meest uiteenlopende vragen en projecten. Softwareontwikkeling is een gecompliceerd proces waarbij talloze kritische taken bij betrokken zijn. Daarom is het van groot belang dat er bij het bouwen een flexibel en sterk PHP-framework ingezet wordt om ons te ondersteunen tijdens deze ontwikkeling. 

Logo.png

Zoekmachineoptimalisatie tools

Hoewel we in de ontwikkeling van onze websites veel rekening houden met de vindbaarheid van de website in zoekmachines heeft de inhoud van een webpagina de meeste invloed op een goede SEO-ranking. Ons CMS biedt website beheerders of SEO specialisten de juiste tools om de inhoud zo optimaal mogelijk aan zoekmachines aan te kunnen bieden. Enkele features op een rij: 

  • Automatische redirects bij wijzigen van URL's;
  • Optie om handmatig redirects aan te maken;
  • Meta-tag beheer met snippet preview;
  • Open Graph tag beheer met snippet preview;
  • Inrichten van alt attributes voor afbeeldingen;
  • Alle navigaties volledig beheerbaar in het CMS (hoofdmenu, breadcrumbs, enz.).

Unieke pagebuilder

We hebben het CMS voorzien van een zeer intu├»tieve pagebuilder. Hiermee heeft een gebruiker de mogelijkheid om iedere pagina op te bouwen uit diverse blokken. Deze blokken kunnen bestaan uit tekst, afbeeldingen, video's, formulieren of diverse maatwerk widgets. Wij zorgen tijdens de bouw van de website, webshop of app voor een passende uitstraling van de blokken  waardoor een gebruiker een pagina kan inrichten zonder dat deze rekening hoeft te houden met opmaak. De blokken en widgets zijn in de editor eenvoudig te dupliceren of kunnen van de ene naar de andere pagina gekopieerd en geplakt worden. Tevens bieden we de mogelijkheid om pagina sjablonen aan te maken zodat pagina's op een snelle manier in dezelfde layout kunnen worden opgezet.

De widgets zijn bij oplevering van het project direct beschikbaar. Het inrichten van een website kan dan ook volledig zelfstandig door bijvoorbeeld de marketingafdeling van een bedrijf gefaciliteerd worden.

Tablets-pagebuilder.png