YourFirstMove

YourFirstMove is een ontmoetingsplaats voor starters, pas afgestudeerden en werkzoekenden. Deze website helpt hen bij het maken van keuzes aan de hand van 4 stappen: Afkicken, Oriënteren, Selecteren en Solliciteren.

Encore heeft een nieuwe website en modern logo gerealiseerd voor YourFirstMove. De vormgeving van de website legt sterk de focus op de inhoud. De vier stappen komen prominent terug in het ontwerp en elke stap is voorzien van een ludieke tekening. In de verschillende stappen kan een bezoeker niet alleen informatie lezen, maar ook gebruik maken van diverse online tools. Via een CV-check kan een bezoeker een CV uploaden waarna die wordt gecontroleerd door het team achter YourFirstMove. Tevens bevat de website een aantal voorbeelden van CV’s en motivatiebrieven. Door het invullen van de persoonlijke gegevens op de website kan de bezoeker direct een gepersonaliseerd Word bestand met motivatiebrief en CV downloaden.

De website bevat tevens een overzicht met links. Website bezoekers kunnen zelf hun stem uitbrengen op een website zodat een lijst met top-sites en flop-sites ontstaat. De lijst wordt aantrekkelijk gepresenteerd met voorbeeld afbeeldingen van de websites. Frustraties over sollicitaties kunnen geuit worden op de klaagmuur waarop de berichten in stijl worden weergegeven. Daarnaast is de website uitgerust met een pagina voor actualiteiten en evenementen.

Deze website is gerealiseerd op het moderne internetsysteem met Content Management Systeem van Encore. Dit unieke platform stelt onze opdrachtgever in staat om onder andere websitepagina’s, actualiteiten, links, berichten en formulieren zelf aan te passen.

Samen met een partner zijn de tekeningen bedacht en uitgewerkt. Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de technische realisatie en hosting van de website.

Bekijk deze website via www.yourfirstmove.com