Tram Vlaanderen - Maastricht

Encore heeft in opdracht van Provincie Limburg en de gemeente Maastricht een nieuwe website en huisstijl gerealiseerd voor Tram Vlaanderen - Maasticht. De nieuwe internationale tramverbinding zal in de toekomst tussen de Centrale Stations van Hasselt en Maastricht gerealiseerd worden. De tram gaat pendelen over een traject met een lengte van ongeveer 35 kilometer. De tram brengt reizigers bijna twee keer zo snel naar hun bestemming dan dat dit nu mogelijk is met de huidige busverbinding.

De website is zowel grafisch als technisch tot in detail uitgewerkt en volgens opdracht voldoet aan de richtlijnen. Tevens bevat de website verschillende moderne elementen en uitgebreide informatie over het traject en de voordelen hiervan. De website is daarnaast voorzien van mooie animaties die de essentie van de enorme tijdwinst door de tram in één oogopslag inzichtelijk maken.
De fotografie is in afstemming met de Maastrichtse fotograaf Aron Nijs gerealiseerd. Door de prominente plaatsing van fotografische elementen op de website in zowel Maastricht als Hasselt spreekt de website direct de beoogde doelgroep aan.
Encore heeft een huisstijl en logo gerealiseerd voor het project. De huisstijl sluit perfect aan bij de gewenste internationale uitstraling van Tram Vlaanderen - Maastricht. Op basis van deze huisstijl heeft Encore de gehele website en diverse communicatiemiddelen ontwikkeld.
Het internetbureau is eveneens verantwoordelijk voor de hosting en de technische realisatie van de website. De website is tevens uitgerust met een modern en gebruiksvriendelijk beheersysteem (Content Management Systeem) waarmee de opdrachtgever zelf de website kan onderhouden, actualiseren en uitbreiden.
Bekijk het eindresultaat via www.tramvlaanderenmaastricht.nl