Website Resilux NV

Resilux is een grote internationele speler op het gebied van PET producten. Het produceren van PET-preforms en flessen is de core business van het  in 1994 opgerichte bedrijf. Daarnaast richt het bedrijf zich volop op het recyclen van PET-producten.

resilux-log.svg
Resilux NV

Professionele meertalige website
voor B2B-markt

In samenwerking met het Communicatieteam uit 's-Hertogenbosch ontwikkelden wij de volledige website. De website, die in vijf verschillende talen te bekijken is, bevat onder andere een uitgebreid vacature gedeelte, registratiemogelijkheid voor toegang tot een volledig productoverzicht (wat enkel na inloggen beschikbaar is), nieuws en diverse uitgebreide informatiepagina's. De website is volledig gericht op de B2B-markt. Alle onderdelen zijn eenvoudig in alle talen te beheren via ons gebruiksvriendelijke CMS. 

Bekijk het resultaat

"De combinatie tussen development
creativiteit maakt ons uniek."

Resilux-macbook-iphone.png

Uitgebreid vacature overzicht

Resilux is actief in meerdere landen verspreid over verschillende continenten. Op de website zijn vacatures voor alle regio's te vinden. Via ons systeem is het mogelijk om deze vacatures eenvoudig aan de juiste regio's toe te wijzen, waardoor sollicitaties altijd op de juiste plek terecht komen. Het is tevens mogelijk om vacatures al dan niet te tonen op bepaalde taalversies van de website. Naast het vacature overzicht zijn er ook ervaringen van medewerkers van Resilux te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

B2B catalogus

Om de uiteenlopende producten van Resilux te presenteren is een overzichtelijke catalogus ontwikkeld. Deze is eenvoudig filterbaar via een categorie selectie.  Over alle producten in de catalogus is diepgaandere informatie te vinden nadat klanten zijn ingelogd. De volledige catalogus, producten én gebruikers is via ons CMS eenvoudig te beheren.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tablets-bg-1.png