Maurice Kassenbouw

Encore heeft voor Maurice Kassenbouw B.V. een nieuwe website gerealiseerd. Het kassenbouw bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring met de realisatie van innovatieve kassenbouw projecten en bedrijfsruimtes over de gehele wereld. De klanten van het bedrijf komen uit alle segmenten van de tuinbouwsector. Van telers en kwekers tot aan tuinbouwscholen en universiteiten over de gehele wereld. Maurice Kassenbouw kan advies uitbrengen en daarnaast ook een volledig pakket diensten aanbieden; van projectvoorbereiding tot en met de oplevering.

De ervaring en vakkennis van kassenbouw komen uitgebreid tot uiting op de nieuwe website van het bedrijf. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website. De website bevat diverse pagina’s om de professionele, projectmatige en vakkundige aanpak van het bedrijf en de betrokkenheid bij het product extra te benadrukken. Hiervoor zijn pagina’s ingericht waarop de diverse producten en projecten van het bedrijf worden gepresenteerd. Om geïnteresseerde bezoekers en bestaande relaties op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de branche biedt de website een aanmeld mogelijkheid voor een nieuwsbrief.
Gezien de omvang van de website is er bewust gekozen om een zoekmachine te implementeren waarmee de gehele inhoud van de website eenvoudig te doorzoeken is.
Deze website is gerealiseerd op het meest geavanceerde beheersysteem van Encore. Het internetbureau uit Horst en Venray is tevens verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, zoekmachine optimalisatie en hosting van de website. De website is meertalig voorbereid en zal binnenkort ook in het Engels en Duits worden uitgevoerd.
Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf en de specifieke doelgroep. Om de doelgroep nog meer aan te spreken speelt fotografie een belangrijke rol op de website. De fotografie is in nauwe samenwerking met een vakfotograaf ontwikkeld. Juist door het gebruik van deze zorgvuldig en professioneel gemaakte beelden heeft de site een moderne, representatieve en frisse uitstraling.
Bekijk het eindresultaat via www.kassenbouw.com