Website en online security Jong Rabo

Nieuwe website Jong Rabo

JongRabo

Jong Rabo

Jong Rabo is met ruim 2.000 leden hét netwerk voor jonge medewerkers binnen Rabobank. Het netwerk organiseert diverse activiteiten: van persoonlijke ontwikkeling tot bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten. Jong Rabo fungeert tevens als klankbord voor de gehele organisatie en behartigt de belangen van jonge medewerkers tot 36 jaar.

Overzichtelijk

Via een wireframing traject is een website met uitgebreid extranet opgezet. Middels een frisse en zakelijk uitstraling wordt de doelgroep van jonge Rabobank medewerkers aangesproken. Encore bedacht het online concept en bouwde de huisstijl online verder uit. Ook het grafisch ontwerp en de realisatie van de website werd door Encore uitgevoerd.

Bekijk website


Rabo

Security

De website is uitvoerig getest en akkoord bevonden door het Rabobank Security Operations Center. Hierbij is in nauwe samenwerking gecontroleerd of de website, hosting en broncode voldoen aan de veiligheidseisen die de Rabobank daaraan stelt.

  • Cyber security
  • Samenwerking
  • Online veiligheid
  • Hosting

Schermafbeelding 2017-10-22 om 13.01.31

Maatwerk beheersysteem

Om aan de specifieke eisen van Jong Rabo en Rabobank te voldoen is er een maatwerk beheersysteem ontwikkeld waarmee de website en online portal worden beheert.