Ontwerp en website
CLT Metal Service

CLT Metal Service is een high-speed bewerker van RVS- en metaalproducten. Het bedrijf is al ruim 25 jaar expert in o.a. lasersnijden en bewerken van buizen, kokers, profielen en platen in kleine en grote afmetingen.

Het bedrijf beschikt over een in Europa uniek machinepark. Met de unieke Smart Shaping-werkwijze en deskundige medewerkers, staat CLT garant voor de hoogste product- en servicekwaliteit.

logo-clt-metal-service.png
clt-metal-service-2.jpg

Meertalige corporate website

Encore heeft voor CLT Metal Service een nieuwe meertalige website ontworpen en gebouwd, op basis van aangeleverde content en wireframes van Marketing Makkers.  Met een aantrekkelijke motion wallpaper wordt de toon en sfeer  gezet en wordt CLT in één oogopslag gepresenteerd. Met uitgesproken vormgeving en fotografie zorgen we ervoor dat high potentials geïnteresseerd raken.

Bekijk het resultaat

"Encore denkt met ons mee om het uiterste resultaat te behalen op technisch gebied. In samenwerking met lokale partijen hebben ze ons voorzien van een prachtige website."

Koen Christiaens - CLT Metal Service
CLT-website.png

Het resultaat

Het kiezen van de juiste communicatiemiddelen en strategiebepaling zorgen voor de uitstraling  waar CLT  naar streeft. Door potentiële opdrachtgevers een optimale online beleving te bieden wordt het bedrijf op de juiste wijze gepresenteerd.