Website Aarts Conserven

Website Aarts Conserven

1-homepage

Meertalige WordPress website Aarts Conserven

Internetbureau Encore heeft voor Aarts Conserven uit Lottum een nieuwe website gerealiseerd. Het bedrijf is trots op haar lange historie, vakmanschap en producten. Deze kernwaarden komen dan ook terug in de nieuwe website van het bedrijf.

WordPress

De WordPress website is responsive (schaalbaar) opgezet. Hierdoor past de website zich automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan waardoor de site op een smartphone, tablet en normaal systeem perfect werkt.

Bekijk website


Aarts-conserven

Fotografie

Om de gewenste uitstraling te creëeren zijn in samenwerking met een professionele fotograaf product- en sfeerbeelden gerealiseerd.

  • Responsive
  • CMS
  • Grafisch ontwerp
  • Concepting

Authentiek karakter

Het autenthieke karakter, expertise en het uitgebreide assortiment van conservenproducten komen nadrukkelijk terug in de nieuwe website. Op de homepage wordt het Lottumse bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste producten en informatie op de website. De website is voorzien van een tijdlijn waar bezoekers in één oogopslag de rijke bedrijfshistorie kunnen bezichtigen. Bovendien wordt op de website het verhaal 'van land tot bord' duidelijk aan de bezoeker toegelicht. Juist hierdoor worden de unieke kwaliteiten en eigenschappen van de producten van Aarts Conserven op inzichtelijke wijze gepresenteerd.