webshop met beleving - minitree

Bij MiniTree gelooft men  in de kracht van vriendschap, geven en beleven. Vriendschap zit in de wortels het in Baarlo gevestigde bedrijf. Het draait bij Minitree dan ook om geven en beleven. Deze beleving vormde het startpunt bij de ontwikkeling van deze fruitige webshop. 

logo-minitree.svg
goldlane haagje.JPG

Groot geworden door klein te blijven

MiniTree heeft enkele jaren geleden  een unieke soort kleine fruitbomen ontwikkeld. De boompjes in cadeauverpakking zijn bijzonder geschikt als cadeau voor particulieren en lenen zich bovendien perfect als (relatie-) geschenk. Naast de verkoop van de verschillende soorten fruitbomen levert het bedrijf een assortiment van bijhorende verzorgingsproducten. Encore heeft voor het in Baarlo gevestigde MiniTree een volledig nieuwe webshop met uitgebreid backoffice realiseert.

Bekijk het resultaat

"Na een serieuze zoektocht voor een websitebouwer zijn wij uitgekomen bij Encore. De kennis van het bouwen van een webshop was voor ons doorslaggevend."

Corine Fleuren - Eigenaar
Tablets-MiniTree.png

Maatwerk webshop met beleving

Het professionele ontwerp van de webshop sluit perfect aan bij de gewenste uitstraling van MiniTree. Het aanbod van fruitboomjes en aanverwante producten wordt uitgebreid gepresenteerd op de website met informatieve teksten, professionele fotografie en video. Zie je de bijen ook vliegen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze webshops?