Volleybalvereniging Hovoc

Internetbureau Encore heeft voor volleybalvereniging Hovoc uit Horst een nieuwe website gerealiseerd. Bij volleybalvereniging Hovoc zijn in totaal zo’n 350 leden actief met hun sport bezig. Het beleven van plezier, volleyballen en opleiden staan centraal in het beleid van de vereniging. Zij vormen een absolute voorwaarde om uiteindelijk ook prestaties te kunnen neerzetten. In 2005 realiseerde Encore - tevens sponsor van de vereniging - al een website met een beheeromgeving voor de vereniging, die was na ruim 7 jaar intensief gebruik aan vervanging toe.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de huisstijl en de sportieve uitstraling van vereniging. Om de doelgroep nog meer aan te spreken speelt fotografie, gecombineerd met actualiteit, een belangrijke rol in het ontwerp. Juist door het gebruik van deze beelden heeft de site een sportieve, professionele en frisse uitstraling die aansluit bij de ambities van de volleybalvereniging.

Internetbureau Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de conceptontwikkeling, technische realisatie en hosting van de website. Via het Content Management Systeem (CMS) kan de vereniging de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier zelf onderhouden. Bovendien is het voor de vereniging mogelijk om via het CMS ook zelf de e-mail instellingen te beheren. Zo kunnen er bijvoorbeeld eenvoudig nieuwe accounts worden toegevoegd of zelfs e-mailkettingen aangemaakt worden.

Sociale media

Om binding te houden met leden en andere geïnteresseerden kunnen interessante pagina's met één druk op de knop gedeeld worden op diverse sociale media websites, waaronder Twitter en Facebook. De accounts van deze sociale media heeft Encore bovendien voorzien van de huisstijl van de vereniging. Juist door het gebruik van sociale media krijgt de volleybalvereniging nog meer publiciteit. Dit kan belangrijk zijn bij bijvoorbeeld de promotie van het jaarlijkse volleybaltoernooi of de werving van nieuwe leden.

Bekijk het eindresultaat via www.hovoc.nl