Website & app Vissers energy group

Voor Vissers Energy Group hebben we een corporate website met geavanceerde locatiefinder gerealiseerd. Dankzij ruim een eeuw aan kennis en ervaring heeft Vissers Energy Group een breed portfolio aan brandstoffen en alternatieve brandstoffen in huis. Het is de ambitie van Vissers Energy Group om je verder helpen met elke mobiliteitsvraag, nu en in de toekomst. De website weerspiegelt perfect deze visie en brengt je in beweging door middel van de geavanceerde locatiefinder. Ontdek hoe Vissers Energy Group jouw mobiliteit naar nieuwe hoogten kan tillen. Driven By Energy!

VEG-header.jpeg

Digital Identity

Samen met Effecty en Cult. Content Creators hebben we de gloednieuwe digitale identiteit van Vissers Energy Group tot leven gebracht op hun nieuwe website en locatiefinder. De naadloze integratie van design, fotografie en animatie heeft geresulteerd in een dynamisch en gebruiksvriendelijk eindresultaat dat perfect aansluit bij de wensen van 
Vissers Energy Group.

Bekijk het resultaat

VEG-app.png

Locatiefinder als APP installeren.

Dankzij de locatiefinder van Vissers Energy Group kunnen bezoekers moeiteloos alle tankstations en laadpunten ontdekken. Bovendien zijn specifieke diensten, zoals de Moments and More-formule en carwash, eenvoudig te vinden dankzij handige filtering. Met het oog op een optimale gebruikerservaring op diverse platforms is de app ontwikkeld als een Progressive Web App (PWA). Hierdoor is het mogelijk om de app te installeren op het startscherm van een apparaat, waardoor Vissers Energy Group nog beter kan inspelen op de individuele behoeften van de klant door alle extra functionaliteiten die een PWA biedt.

Ook een app ontwikkelen?

Geavanceerde koppelingen

Zowel de website als de locatiefinder halen hun informatie deels uit externe bronnen. Encore Digital Agency maakt gebruik van een professioneel Content Management Systeem (CMS) om betrouwbare en stabiele koppelingen tot stand te brengen. Dit stelt ons in staat om externe data op een naadloze wijze te integreren in zowel de website als de app, waarbij de performance optimaal blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

VEG-externekoppelingen.png

Animaties voor betere 
gebruikerservaring

In het gehele project van Vissers Energy Group zijn animaties ingezet om de website een nog dynamischere uitstraling te geven. De animaties dragen bij aan het versterken van de visuele aantrekkingskracht van de website, waardoor bezoekers op een boeiende manier door de inhoud worden geleid. Door subtiele bewegingen en overgangen wordt de navigatie soepeler en aangenamer, wat bijdraagt aan een positieve interactie met de website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?