Venlo Greenpark

Venlo GreenPark verrijst in het hart van Greenport Venlo bij het knooppunt Zaarderheiken A67/A73 in Noord-Limburg en is het innovatieve epicentrum van Greenport Venlo waar de nieuwste technologieën en trends worden ontwikkeld en toegepast. Op dit terrein zal ook de Floriade plaatsvinden.

Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Venlo Greenpark. Het ontwerp van de website sluit naadloos aan bij de huisstijl van deze organisatie. Opvallende landmarks zoals de Innovatoren en Villa Flora zijn prominent verwerkt in het grafisch ontwerp van de website.

De website bevat algemene informatie over de parkomgeving en de vestigingsmogelijkheden. Een belangrijke doelstelling van de website is in contact te komen met ondernemers die interesse hebben in een kavel op Venlo Greenpark. Op diverse plaatsen van de website wordt een brochure aanvraagmogelijkheid onder de aandacht gebracht. Via een unieke implementatie van een aangepaste Google Maps kaart, worden de kavels van het park gepresenteerd. Bezoekers kunnen inzoomen op de kaart om een goede indruk te krijgen van de gebieden en kavels. De informatie wordt begeleid met mooi beeldmateriaal.

De website bevat tevens video’s die een aanvullende impressie geven van Venlo Greenpark. Daarnaast worden actuele onderwerpen op de nieuws en event (kalender/agenda) pagina gepresenteerd. In de beeldbank wordt ten slotte een flinke hoeveelheid beeldmateriaal ter download aangeboden.

Deze website is gerealiseerd op de nieuwste versie van het Content Management Systeem van Encore. Het internetbureau uit Horst is tevens verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en hosting van de website.

Op 7 juli vond de aftrap plaats van de acquisitiecampagne. Venlo GreenPark presenteerde zich op het Floriadeterrein in de Villa Flora. Met een druk op de knop lanceerden (Venlo) de nieuwe website en promotiefilm. Jan Linssen, directeur van Venlo GreenPark hief vervolgens het glas om te proosten op een succesvolle campagne!

Bekijk de nieuwe website op www.venlogreenpark.nl