Van Leendert

Encore heeft voor Van Leendert uit Broekhuizenvorst een nieuwe website gerealiseerd. Van Leendert is al dertig jaar een begrip in de transportwereld. Naast nationaal en internationaal transport, heeft het bedrijf zich in de afgelopen jaren ook gericht op de sectoren Zand & Grind en Milieuservice.

Deze drie sectoren zijn duidelijk terug te vinden op de nieuwe website. Op de homepage worden deze sectoren aantrekkelijk gepresenteerd zodat de bezoeker direct een keuze kan maken. Naast informatie over de betreffende sectoren bevat de website video fragmenten en een mogelijkheid tot het berekenen van de hoeveelheid benodigde zand of grind voor een bepaalde oppervlakte. De verschillende soorten grind en zand worden overzichtelijk gepresenteerd, inclusief prijzen. Tevens bevat de website een nieuwspagina en informatie over het bedrijf.

Net als Encore besteed Van Leendert aandacht aan milieubewust ondernemen. Op de website is een pagina ingericht met informatie over de manier waarop Van Leendert dit aanpakt.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf en zorgt voor een moderne en frisse uitstraling. Om de website up-to-date te houden is deze voorzien van het Content Management Systeem van Encore. Het webdesign bureau uit Horst verzorgd tevens hosting van de website en e-mail en heeft in het gehele traject bemiddeld in fotografie en tekstschrijver waardoor het eindresultaat naar de volle tevredenheid van onze opdrachtgever is.

Bekijk de website op www.vanleendertbv.nl.

In 2013 is de website uitgebreid met een webshop voor afvalcontainers. Via de webshop kunnen bezoekers in slechts drie eenvoudige en overzichtelijke stappen één of meerdere afvalcontainers bestellen in de regio Venlo, Horst en Venray. De containers worden de volgende werkdag al geleverd en betalen is mogelijk via iDeal.

De webshop is bovendien geoptimaliseerd voor smartphones zodat mobiel bestellen op een gebruiksvriendelijke manier mogelijk is. Maar liefst 20% van de website bezoekers van Van Leendert bekijkt de website met een smartphone en dit aantal zal alsmaar stijgen.

Bekijk het resultaat op www.vanleendertbv.nl/container-bestellen