Van Essen Optiek Venray

Van Essen Optiek & Optometrie heeft een groot assortiment brillen, zonnebrillen en contactlenzen en is gevestigd in het centrum van Venray. Naast de deskundigheid in de vorm van opticiens en contactlensspecialisten, beschikken ze over een eigen optometrist en een 3D oogscan.

Internetbureau Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Van Essen. De nieuwe website bevat interessante informatie voor bestaande en potentiële klanten in regio Venray. Een deel van hun uitgebreide collectie monturen wordt op de website gepresenteerd. Bezoekers kunnen bladeren door alle monturen, of hun favoriete merk kiezen om de topmodellen van dat merk te bekijken. De monturen zijn gedetailleerd te bekijken door het gebruik van een 360 graden fotomodule waarmee een bezoeker het montuur zelf kan draaien om zodoende alle kanten van het montuur te bekijken. Bij interesse kan een bezoeker het montuur direct reserveren via de website. Op een zelf te kiezen datum en dagdeel, kan de bezoeker het montuur vrijblijvend passen in de winkel. Hiermee wordt een website bezoek concreet omgezet naar een bezoek aan de fysieke winkel.

Door een sociale media integratie, kan een montuur met één druk op de knop via Facebook en Twitter gedeeld worden. De website is bovendien voorzien van een koppeling met de bedrijfssoftware van Van Essen zodat bestaande en nieuwe klanten via de website een afspraak kunnen plannen in de agenda van de opticien.

De website wordt de komende tijd uitgebreid met extra beeldmateriaal en in het voorjaar wordt bovendien de collectie zonnebrillen prominent gepresenteerd op de website. De opdrachtgever kan deze extra foto’s en zonnebrillen op een gebruiksvriendelijke manier zelf op de website plaatsen omdat deze voorzien is van een modern en geavanceerd Content Management Systeem. Hiermee kan de opdrachtgever bijvoorbeeld ook eenvoudig koopzondagen op de website plaatsen of zelfs van tevoren inplannen.

Mobiele bezoekers krijgen een geoptimaliseerde versie van de homepage te zien met daarop de meest gezochte informatie en de mogelijkheid om direct telefonisch contact op te nemen of de route te plannen. Encore is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, grafische vormgeving, technische realisatie en hosting van de website.

Bekijk de nieuwe website via www.vanessenoptiek.nl.