Top Jeans Shop

Top Jeans Shop uit Horst is een eigentijdse kledingzaak voor dames en heren. De kledingzaak verkoopt authentieke merken zoals Levis, Lee en Wrangler. Maandelijks wordt de collectie aangevuld met de nieuwste items uit de collecties van toonaangevende topmerken.

Internetbureau Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Top Jeans Shop. De nieuwe website bevat interessante informatie voor (potentiële) klanten waaronder het team, informatie over de winkel en een greep uit huidige de collectie. Doordat de berichten van Twitter op een slimme manier in de website zijn opgenomen is de website altijd actueel en kost het de opdrachtgever geen extra tijd om de website bij te werken.

Het moderne ontwerp van de website sluit perfect aan bij de nieuwe huisstijl van Top Jeans Shop. Door prominent gebruik te maken van professionele foto’s krijgt een bezoeker van de website direct een indruk bij de collectie en sfeer van de winkel.

Encore is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, grafische vormgeving, technische realisatie en hosting van de website. Via een gebruiksvriendelijk beheersysteem kan de opdrachtgever zelf de hele website bijhouden.

Bekijk de nieuwe website via www.topjeansshop.n