Timmermans Agri-Service

Internetbureau Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Timmermans Agri-Service. Het in America (Limburg) gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in bijna alle voorkomende verzorgingsmaatregelen van gewas en omgeving.

De expertise en kwaliteit van Timmermans Agri-Service komen terug in het ontwerp van de nieuwe website. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste werkzaamheden.

Een belangrijke functie van de nieuwe website is het vergaren van gedetailleerde informatie rondom de percelen en gewassen van opdrachtgevers. De vaste opdrachtgevers van Timmermans Agri-Service kunnen het gebruiksvriendelijke formulier invullen waarna Timmermans over de benodigde informatie beschikt om ze in een nieuw seizoen wederom professioneel van dienst te zijn. Alle bestaande opdrachtgevers hebben per e-mail een nieuwsbrief ontvangen waarin werd verzocht de bouwplanlijst in te vullen.

Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, e-mail marketing (nieuwsbrieven), de technische realisatie en hosting van de website. De website is gerealiseerd op basis van een gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de medewerkers van het bedrijf zelf de website tot in detail kunnen aanpassen.

Bekijk de nieuwe website via www.timmermansagriservice.nl