T. & T. van Leeuwen

Encore heeft voor T.&T. van Leeuwen een nieuwe website gerealiseerd. T.&T. van Leeuwen is al sinds eind jaren ’80 gespecialiseerd in het kweken van cherrytomaten. Het bedrijf dat is gevestigd op het glastuinbouwgebied Californië, in het Noord Limburgse Grubbenvorst, vermarkt de cherrytomaten onder de naam “Sweet Lions”.

De expertise in de kweek van cherrytomaten komt duidelijk terug op de nieuwe website van het bedrijf. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website. De website bevat diverse pagina’s om de professionele, hygiënische, biologische en milieubewuste aanpak van het bedrijf en de betrokkenheid bij het product extra te benadrukken, met pagina’s over energie beheersing en gewasbescherming. De website bevat diverse recepten voor gerechten met cherrytomaten. Op de contactpagina zijn de belangrijkste contactgegevens en een routekaart geplaatst. Encore heeft een tekstschrijver ingezet om de opdrachtgever te ondersteunen bij het opstellen van de inhoud van de website.

Deze website is gerealiseerd op de nieuwste versie van het Content Management Systeem van Encore. Het internetbureau uit Horst is tevens verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, zoekmachine optimalisatie en hosting van de website. De website is meertalig voorbereid en zal binnenkort ook in het Engels, Duits en Pools worden uitgevoerd.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf en de specifieke doelgroep. Om de doelgroep nog meer aan te spreken speelt fotografie een belangrijke rol op de website. De fotografie is in nauwe samenwerking met vakfotograaf Eugene van Hoof van FotoID uit Horst ontwikkeld. Juist door het gebruik van deze zorgvuldig en professioneel gemaakte beelden heeft de site een moderne, representatieve en frisse uitstraling.

Op www.sweetlions.nl is het eindresultaat te bekijken.