Peuterspeelzalen Venray

In de gemeente Venray zijn 11 peuterspeelzalen aangesloten bij Stichting Peuterspeelzalen Venray. Ze bieden samen peuterspeelzaalwerk in de wijken van Venray en in de kerkdorpen Ysseelsteyn, Leunen, Castenray, Veulen en Oostrum. De peuterspeelzalen zijn er voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar die wonen in de gemeente Venray.

Encore heeft de nieuwe website voor de stichting gerealiseerd met uitgebreide informatie over de locaties, online aanmelden, informatie over tarieven en nieuws. De stijl van de website sluit aan bij de gewenste uitstraling van de peuterspeelzalen en bovendien zijn veel kindergezichten gebruikt in de website. De compositiefoto aan de bovenkant wordt elke dag automatisch in willekeurige volgorde opnieuw opgebouwd zodat er altijd een unieke samenstelling te zien is.

Smartphone gebruikers krijgen eerst een mobiele versie te zien met de belangrijkste contactgegevens per locatie. Vaak is een mobiele bezoeker snel op zoek naar de contactgegevens en met deze service kan direct gebeld worden.

De interactieve kaart is gebaseerd op moderne technieken en er kan onder andere ingezoomt worden. Via het beheersysteem van de website (CMS) kan de opdrachtgever zelf nieuwe locaties toevoegen en de volledige website inhoud op een zeer gebruiksvriendelijke manier onderhouden. In hetzelfde systeem zijn meerdere websites voor deze organisatie ondergebracht; dat houdt het beheer prettig en efficiƫnt.

Bekijk de website via www.peuterspeelzalenvenray.nl.