Stichting Landschap Horst aan de Maas

Encore heeft voor Stichting Landschap Horst aan de Maas een nieuwe website gerealiseerd. De stichting - voorheen Stichting Horsterlandschap - zet zich in voor het boeiende cultuurlandschap en de prachtige natuur in de gemeente Horst aan de Maas. Dat doet ze door middel van erfbeplantingen en de aanleg van bloemrijke akkerranden en amfibiepoelen, maar ook door het ontwikkelen van boeiende wandel- en fietsroutes. Bovendien kan de stichting ondersteunen rondom diverse activiteiten en subsidiemogelijkheden voor zowel ondernemer als particulier.

Het landschap van de gemeente Horst aan de Maas en de expertise van de stichting komen uitgebreid tot uiting op de nieuwe website. Op de homepage wordt de stichting aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website. Zo kan bijvoorbeeld direct genavigeerd worden naar diverse wandel- en fietsroutes in de gemeente en informatie rondom erfbeplaning.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de nieuwe huisstijl van de stichting en de brede doelgroep. Om de doelgroep nog meer aan te spreken, spelen fotografie en animaties een belangrijke rol in het ontwerp. Juist door het gebruik van deze beelden en bijpassende animaties heeft de site een natuurlijke, representatieve en frisse uitstraling.

Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de conceptontwikkeling, technische realisatie en hosting van de website. Via het Content Management Systeem kan de opdrachtgever de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier zelf onderhouden. In de nabije toekomst wordt de website bovendien voorzien van een intranet.

Bekijk het eindresultaat via www.landschaphorstaandemaas.nl