Stichting Kukeleku

In de vorm van een gedeeltelijke sponsoring heeft Encore een nieuwe website ontwikkeld voor Stichting Kukeleku. Deze stichting programmeert theatervoorstellingen in het Gasthoes in Horst aan de Maas.

De website bevat onder andere uitgebreide informatie over de theatervoorstellingen die dit seizoen te bezoeken zijn. Op de website kan iedereen direct kaarten reserveren voor één of meerdere voorstellingen. In slechts een paar stappen wordt een reservering afgerond, inclusief een betalingsmogelijkheid via iDEAL. Vervolgens komt de reservering in het maatwerk reserveringssysteem terecht, dat als onderdeel van hetCMSgeleverd is aan de stichting. Met het CMS kunnen de leden van de stichting de volledige website op een gebruikersvriendelijke manier onderhouden en uitbreiden.

Het grafisch ontwerp van de website werd eveneens door Encore ontwikkeld. Dit moderne ontwerp sluit perfect aan bij de huisstijl van de stichting en bevat diverse grafische elementen die corresponderen met de brochure die eerder dit jaar in de gemeente verspreid werd.

Het eindresultaat is te bekijken opwww.kukeleku.com.