Portal
Stichting kankerpraat

Stichting Kankerpraat biedt actieve ondersteuning aan kankerpatiënten en hun naasten via telefonische gesprekken met ervaringsdeskundige vrijwilligers. Ze bespreken alle aspecten van de ziekte, luisteren begripvol en bieden steun en advies, inclusief moeilijke onderwerpen als dood, angst en seksualiteit. Het doel is om emoties te helpen accepteren en versterking en verbondenheid te bieden tijdens de strijd tegen kanker.

Kankerpraat-logo.png
Kankerpraat-ident.png

Eenvoudig afspraken maken 

Vrijwilligers hebben dankzij het portal een eigen overzicht van afspraken. Daarin kunnen ze zelfstandig afspraken inplannen met patiënten en/of hun naasten. Dit verlicht de administratieve last voor de stichting en stelt bovendien de vrijwilligers in staat om hun eigen agenda zelfstandig te beheren.

Ook efficiënter werken?

Encore heeft een zeer compleet en toegankelijk portal gerealiseerd voor onze vrijwilligers en vooral voor kankerpatiënten en hun naasten, dankzij het laagdrempelige contact en hun betrokkenheid bij onze ideeën voor professionalisering.

Ken Driessen - Voorzitter Stichting Kankerpraat

Tablets-kankerpraat.png

SMS notificaties bij nieuwe afspraak

Een registratie in het CMS kan worden toegewezen aan een vrijwilliger, die toegang heeft tot een eigen inlog voor de portal. Zodra dit gebeurt, ontvangt de vrijwilliger een SMS-melding via Messagebird waarin staat dat ze een gesprek kunnen inplannen met de patiënt via het portal. Bij het opstellen van een gesprek heeft de ervaringsdeskundige de mogelijkheid om meerdere beschikbare tijdsloten toe te voegen.

Ook een app ontwikkelen?