Stichting Erato

Stichting Erato Muzikaal Contact brengt blijdschap, plezier, vreugde, vrolijkheid en momenten van herkenning met muziek, zang en andere ontspannende activiteiten in noord en midden Limburg bij zorgafhankelijke ouderen, mensen met dementie, een verstandelijke of lichamelijke beperking, langdurig zieken en medemensen in de terminale (thuis)zorg. De stichting verzorgt derlijke momenten geheel kosteloos. Om dit te kunnen realiseren is Erato afhankelijk van donaties en sponsoring.

Internetbureau Encore was één van de eerste ambassadeurs van de stichting en realiseerde vorig jaar een tijdelijke miniwebsite en huisstijl met logo. De miniwebsite sloot niet meer aan bij de ambities en huidige omvang van de stichting. Encore heeft daarom een nieuwe, professionele website ontwikkeld. Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van aansprekende fotografie en professionele websiteteksten in combinatie met moderne websitetechnieken. Op diverse plaatsen zijn opvallende donatieknoppen opgenomen waardoor het voor een bezoeker makkelijk gemaakt wordt om aan deze prachtige stichting bij te dragen. De donaties woden veilig, gebruiksvriendelijk en snel via iDeal verwerkt.

Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, hosting, e-mail marketing (nieuwsbrieven) en de technische realisatie van de website met een gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de vrijwilligers van Stichting Erato zelf de website tot in detail kunnen aanpassen.

Bekijk het eindresultaat op www.stichtingerato.nl