Meertalige website & 
Digital Signage Staco

Voor Staco - onderdeel van ROTO Group - hebben we een omvangrijke corporate website gerealiseerd. De  website neemt de bezoeker mee in de volledige Staco experience en presenteert op een aantrekkelijke manier het uitgebreide assortiment constructiepanelen en roosters.

staco-logo.png
staco.jpg
Staco-tablet.png

Uitgebreide meertalige website structuur

De website - welke  in een samenwerking met Effecty tot stand gekomen - biedt bezoekers ontzettend veel informatie in meerdere talen maar is door de duidelijke structuur zeer overzichtelijk. Het CMS is geoptimaliseerd voor het beheren van de meertalige inhoud. Tevens is het CMS in zowel Nederlands als Engels beschikbaar zodat ook internationale medewerkers van Staco eenvoudig de inhoud van de website kunnen bewerken.

Bekijk het resultaat

"We streven er naar om elk project op
hoog niveau af te ronden."

Locatie gebaseerde call-to-actions

Op basis van een IP-check van de website bezoeker wordt de locatie bepaald en aan de hand van het land waarin de bezoeker zich bevindt worden de contactgegevens van de juiste business unit van Staco getoond. Tevens bevatten call-to-actions de persoonlijke informatie van de juiste sales personen per land van de website bezoeker.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons CMS?

Digital signage in 4-tal landen

Via opvallende schermen in de diverse Europese vestigingen  van Staco wordt informatie van het bedrijf met haar medewerkers  gedeeld. Naast belangrijke mededelingen wordt nieuws in alle landen van eigen locale bron zoals (BBC en NOS) gedeeld. Daarnaast hebben we een maatwerk 'ongevallen counter' geïmplementeerd  waarmee het aantal dagen sinds het laatste bedrijfsongeval wordt weergegeven. Hiermee creëert het bedrijf nog meer bewustwording rondom bedrijfsveiligheid. 

Ook medewerkers informeren?

narrowcasting-zuil.png