SMART Logistics Centre Venlo

Internetbureau Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor SMART Logistics Centre Venlo. Het platform biedt een uniek totaalconcept waarin het bedrijfsleven samenwerkt met overheid en kennisinstellingen om de logistieke regio Noord-Limburg verder te laten uitgroeien tot een Europese logistieke topregio.

Om de nieuwe website perfect aan te laten sluiten bij de zakelijke en logistieke uitstraling van SMART Logistics Centre Venlo is deze uitgerust met moderne technieken en professionele fotografie. De website is bijvoorbeeld responsive (schaalbaar) opgezet. Hierdoor past de website zich automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan waardoor de site op een smartphone, tablet en normaal systeem perfect werkt.

De uitgebreide mogelijkheden van de logistieke hotspot komen veelvuldig tot uiting op de nieuwe website. Op de homepage wordt het platform aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website, waaronder USP's, het actieprogramma of het overzicht van de participerende stakeholders. Bovendien is de website voorzien van een projectenoverzicht waar bezoekers onder andere interessante programmaonderdelen kunnen filteren en bekijken.

Na een zorgvuldige selectie van meerdere aanbieders heeft NV Industriebank LIOF Internetbureau Encore gekozen als partner voor de realisatie van de website. Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, technische realisatie, projectbegeleiding, hosting en beheeromgeving waarmee de opdrachtgever de inhoud van de website zelf op een gebruiksvriendelijke manier tot in detail zelf kan aanpassen. In samenwerking met diverse partners is de fotografie, concept en tekstuele inhoud van de website tot stand gekomen.

Bekijk de website via www.smartlogisticscentrevenlo.com