Smaak zit tussen je oren Venray

Vanaf donderdag 22 mei vindt in het centrum van Venray de tweede editie plaats van het vierdaagse culinaire evenement Smaak Zit Tussen Je Oren. Tijdens dit evenement kunnen de bezoekers proeven wat regio Venray te bieden heeft. De agrarische en producerende sector krijgt een unieke mogelijkheid hun streekproducten te presenteren aan het publiek.

In opdracht van de initiatiefnemers heeft Internetbureau Encore een website gerealiseerd. De website geeft een sfeervolle impressie van de deelnemers en het evenement zelf. Bovendien kan via de website het programma bekeken worden en kunnen kaarten voor de businessavond besteld worden. De website is tevens voorzien van moderne technieken, zoals een responsive ontwerp waardoor alle pagina’s van de website perfect werken op elk apparaat. Of een geïnteresseerde bezoeker de website nu met een tablet, smartphone of laptop bekijkt, de aangeboden informatie is uitstekend toegankelijk. Zo kan de website bijvoorbeeld ook tijdens het evenement geraadpleegd worden om het programma te bekijken.

De website heeft een zogenoemde one-page opzet; dat wil zeggen dat alle informatie van de website op één pagina gepresenteerd wordt. In tegenstelling tot een reguliere website is de pagina relatief lang en scrollt een bezoeker naar beneden om de informatie te bekijken. Echter is het ook mogelijk om via het menu direct naar de gewenste rubriek te navigeren.

Encore, tevens sponsor van het evenement, is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van de website, de technische realisatie van de website, het beheersysteem en de hosting van de website en e-mail.

Bekijk de website via www.smaakzittussenjeoren.nl.