Meertalige corporate website voor Seacon logistics

Seacon Logistics is dé logistieke ketenregisseur voor het coördineren en optimaliseren van de logistieke supply chain. Het bedrijf uit Venlo loopt al bijna 35 jaar voorop in het toepassen van het multimodale transportconcept. Vanuit strategische inlandlocaties in over de gehele wereld regisseren ze samen met een wereldwijd netwerk van toegewijde partners de goederenstromen op efficiënte wijze.

seacon-logo.png
seacon-1.jpeg

Internationale uitstraling

Encore is al vele jaren online partner van Seacon. Ook voor deze meest recente website zijn we verantwoordelijk voor de technische realisatie, het content management systeem en de hosting van de website.  De corporate website van het internationaal georiënteerde  bedrijf  is opgezet in drie talen voor een optimale online vindbaarheid. Het veelvuldige gebruik van video en animatie versterkt de merkidentiteit op de website.

Bekijk het resultaat

"We werken al sinds 2011 met succes met Encore samen en hebben inmiddels al weer de volgende generatie websites ontwikkeld. Forwart is te omschrijven als zeer kundig en klantgericht met een goede service."

Rico Gielen - Seacon Logistics
Tablets.png

Samenwerking marketing- en communicatiepartner

De website wordt via ons content management systeem beheerd door Ifthen, de marketing- en communicatiepartner van Seacon Logistics. Zij hebben hiermee alle benodigde tools om de website naar eigen wens in te richten en te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines. Regelmatig is er contact tussen Encore en Ifthen om de doorontwikkeling van de website te bespreken. Zo worden er telkens nieuwe tools aan het systeem toegevoegd om de content management werkzaamheden omtrent de website zo optimaal mogelijk te laten verlopen.