NIEUWE ONLINE IDENTITY VOOR SAM OFFICE

SAM Office  is een professionele  ICT dienstverlener en sinds 2005 actief. Het in Horst gevestigde bedrijf is ICT-partner voor midden- en kleinbedrijf, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals. 

sam2.jpeg

Website met ambitie

Het nieuwe ontwerp van de website van SAM Office straalt frisse de ambitie uit dat het bedrijf in zich heeft. Het omvangrijke dienstenpakket wordt overzichtelijk gepresenteerd. De door Marketing Makkers geschreven teksten en door CULT gerealiseerde fotografie versterken het professionele geheel en benadrukken bovendien de professionele en persoonlijke werkwijze van het ICT-bedrijf.  Naast het grafisch ontwerp werd de technische ontwikkeling en hosting wordt door ons verzorgd.  Het resultaat is een afspiegeling geworden van wat SAM Office  nu én in de toekomst wil uitstralen en zorgt voor een professionele en positieve eerste indruk bij (potentiële) klanten en partners.

Door vooraf de wensen en eisen voor de nieuwe website goed in kaart te brengen hebben we dit project gezamenlijk met onze partners naar tevredenheid kunnen realiseren.

Bekijk het resultaat

Wij hebben een website gekregen waarmee wij ons kunnen identificeren. Een eindresultaat waar we erg blij mee zijn en waar Encore meer in betekende dan enkel de technische invulling.

Patrick van Helden - Sam Office
SAM-Officetablets.png

Handige widgets

Via het CMS (beheersysteem) is  SAM Office via  handige widgets in staat  uiteenlopende pagina's in te richten. De widgets worden voor de gebruiker dusdanig geconfigureerd dat in slechts een handomdraai o.a. afbeeldingen, video's, quotes of blogberichten te plaatsen zijn. Hiervoor is slechts minimale affiniteit nodig met beheersystemen. 

Ook een nieuwe online identity?