Saarloos Automotive Equipment Venray

Saarloos Automotive Equipment is één van de grootste toeleveranciers in de Automotive branche van de Benelux. Het bedrijf begon in 1919 in Rotterdam maar is tegenwoordig gehuisvest in Venray. Saarloos heeft het volgende persbericht geschreven n.a.v. de nieuwe website die Encore voor hen gerealiseerd heeft:

Op 1 juli is de nieuwe website van Saarloos in de lucht gegaan. Volledig nieuw opgebouwd met een prachtige presentatie van het totale Automotive programma voor de truck- en personenwagenbranche.

Het helder gestructureerde menu is opgedeeld in de diverse rubrieken waarin Saarloos actief is. Bandenservice, APK, hefapparatuur, aircoservice, etc.. Met slechts enkele klikken kan de bezoeker alle informatie vinden en zich uitgebreid oriënteren.

“Het is voor ons noodzakelijk dat de markt weet wat Saarloos te bieden heeft. Doordat ons programma zo breed is ben je al snel vele klikken verder voor je uiteindelijk het juiste product gevonden hebt. Het is daarom noodzaak om je site zo helder mogelijk te structureren en de online-bezoeker wegwijs te maken binnen je totale producten pakket”, aldus Bart van Oers, verantwoordelijk voor de marketing bij Saarloos. “In de oude site ging dit wat lastig en de technologische ontwikkelingen hadden qua tijdsgeest de oude site ingehaald”.

De nieuwe website is gemaakt door Internetbureau Encore uit Horst. “Een zeer deskundige organisatie die heel snel begreep wat wij nodig hadden. Daarnaast werknemers die allen zeer prettig communiceren en snel kunnen schakelen.”
Voor Saarloos is de website een Leadgenerator. Persoonlijk contact en juist advies is absoluut nog het belangrijkste. “Echter het gehele voortraject gebeurt toch veelal online en het draait erom mensen vanuit de website getriggerd te krijgen om van daaruit contact te zoeken met de onderneming”.

Encore is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en technische realisatie van de website inclusief een modern beheersysteem waarmee de opdrachtgever zelf de website kan onderhouden. Het beheersysteem is bovendien uitgerust met diverse hulpmiddelen om de opdrachtgever te ondersteunen bij het optimaliseren van de website voor de zoekmachines.