Plus supermarkten

In opdracht van Bakkersland heeft Encore voor Plus supermarkt een online fotogebak applicatie ontwikkeld. Met deze applicatie kan de consument in slechts drie stappen een fototaart op maat bestellen.

In stap 1 wordt een product gekozen welke in stap 2 gepersonaliseerd kan worden door het toevoegen van een foto, tekst en kader. Ten slotte wordt de bestelling afgerond door het invullen van de persoonlijke gegevens waarna automatisch de dichtstbijzijnde winkel van Plus supermarkt geselecteerd wordt. Door het bestelproces in slechts drie stappen uit te voeren kan een bezoeker snel en duidelijk bestellingen plaatsen.

Na bevestiging komt de bestelling in het bestelsysteem waarin de foto, tekst en kader automatisch voorbereid worden voor de productie in de bakkerij. Medewerkers van Bakkersland drukken vervolgens de bestellingen af waarna deze verder verwerkt worden. Ten slotte wordt het gebak vervoerd naar de geselecteerde supermarkt vestiging waarna de consument deze op kan halen.

Encore is verantwoordelijk voor de uitwerking van het concept, de grafische vormgeving van de resulterende website, de techniek van de applicatie en de website en verzorgt daarnaast de hosting van het geheel.

Vanaf deze week zal Plus supermarkten in diverse uitingen aandacht besteden aan de nieuwe service. Bekijk de website via http://plus.fotogebak.nl of bekijk de uitgebreide presentatie.

Presentatie

De website die onderdeel is van het eindresultaat wordt in de volgende presentatie nader toegelicht. Klik hier om de presentatie te bekijken.

Over Bakkersland

Met zijn brede assortiment is Bakkersland actief op elke deelmarkt van de bakkerijsector, waaronder gebak. In nauwe samenspraak met de grote supermarktformules en andere professionele foodaanbieders zorgt Bakkersland dat zijn producten voor alle consumenten bereikbaar zijn.

Over Plus supermarkt

Verspreid over Nederland bevinden zich 280 PLUS supermarkten. De winkels zijn modern, hebben een frisse uitstraling en voldoen aan de eisen van de moderne supermarkt. In de PLUS supermarkt treft u een uitgebreid assortiment aan, waaronder veel verse producten, waaronder het fotogebak.