Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor de Ondernemersprijs Horst aan de Maas (OHM). De vorige website - die door Encore in 2005 gerealiseerd werd - was toe aan vernieuwing. De website is uitgerust met diverse moderne toepassingen en de homepage van de website is nu eenvoudiger te actualiseren door de stichting. De genomineerde ondernemers worden prominent gepresenteerd, inclusief foto, logo, links naar Twitter en LinkedIn.

Bezoekers kunnen zich via de website aanmelden voor de prestigieuze prijsuitreiking. Nadat de aanmelding is voltooid, wordt automatisch een digitale factuur gegenereerd en per e-mail verstuurd. Dit scheelt voor de organisatie veel administratief werk. Op de website wordt een overzicht van deelnemers gepresenteerd, inclusief pasfoto (indien beschikbaar) en links naar sociale media profielen zodat men van elkaar kan zien wie er tijdens de uitreiking aanwezig is.

Nieuwsberichten en naslagwerk van de oude website zijn netjes overgezet zodat deze informatie op de nieuwe website beschikbaar blijft. De sponsoren worden voortaan opvallender en aantrekkelijker gepresenteerd. Encore is tevens toegetreden als stersponsor van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas.

Encore heeft een logo restyle verzorgd, het grafisch ontwerp gerealiseerd en is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, technische realisatie en hosting van de website. Via het Content Management Systeem kan de opdrachtgever de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier zelf onderhouden.

Bekijk de website via www.ondernemersprijshorstaandemaas.nl.