Webshop & kassa koppeling old school toys

Encore heeft in opdracht van Old School Toys een webshop en bijbehorende kassa koppeling gerealiseerd. Old School Toys is een (online-) winkel gespecialiseerd in artikelen uit de jaren '80 van de vorige eeuw en focust zich vooral op Star Wars artikelen en Funko’s. 

bb8-header.jpg

Ruim 60.000 producten

De webshop van Old School Toys, bestaande uit meer dan 60.000 artikelen is ontwikkeld op een veelzijdig, professioneel en gebruiksvriendelijk content management systeem. Dit zorgt ervoor dat categorie- en artikelpagina’s op een eenvoudige manier kunnen worden beheerd met precies de informatie die relevant is voor deze webshop. Bovendien zijn de bestellingen overzichtelijk en snel te verwerken. 

Bekijk het resultaat

"Encore is voor mij de ideale partner, ze zijn vooruitstrevend, betrouwbaar, flexibel, meedenkend en vooral spreken ze mijn taal. Door dit alles is mijn bedrijf een stuk sneller gegroeid."

Mark Nabben - Eigenaar Old School Toys
Mackbook-iphone-1.png

Uitgebreide filtermogelijkheden

De bezoekers van de webshop kunnen snel en eenvoudig hun gewenste artikelen vinden door de filtering van de webshop te gebruiken. Door de juiste filters te selecteren worden de resultaten direct gefilterd zodat alleen de relevante artikelen overblijven. In het CMS kunnen eindeloos filters en filteropties worden aangemaakt en gekoppeld aan artikelen. De zoekfunctie van de website biedt direct een aantal suggesties op basis van de zoekopdracht van de webshop bezoeker en de resultaten van de zoekopdracht worden op basis van relevantie gesorteerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze webshops?

Meer over onze webshops

Kassa koppeling

Old School Toys is niet alleen een webshop maar ook de grootste Star Wars winkel van Europa gelegen in het winkelcentrum van Horst. In deze winkel worden aankopen verwerkt middels een kassa console die door Encore is ontwikkeld. Door middel van het scannen van streepjescodes kunnen producten worden toegevoegd aan een bestelling. De bestellingen kunnen tevens direct worden gekoppeld aan klantaccounts uit de webshop. Het genereren van product stickers met de bijbehorende streepjescodes wordt ook vanuit het CMS gedaan. Dit zorgt ervoor dat alle product-, bestel- en voorraadinformatie altijd actueel is voor zowel de webshop als de kassa.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze kassa koppeling?

Neem contact met ons op

Mackbook-iphone-2.png

Periodiek onderhoud

Door regelmatig updates van het CMS door te voeren blijft het systeem veilig en betrouwbaar. Naast deze updates heeft ons team regelmatig overleg met de opdrachtgever over mogelijke verbeteringen aan het CMS of de webshop. Grotendeels met het doel de opdrachtgever zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en webshop bezoekers een nog betere ervaring te geven in het gebruik van de webshop, maar tijdens deze overlegmomenten wordt er ook gesproken over mogelijke acties en promoties die ons team vervolgens op een creatieve manier binnen het thema van de webshop uitwerkt. Wijzigingen aan het systeem worden altijd eerst uitgerold op een staging omgeving waarop deze uitgebreid getest kunnen worden door de opdrachtgever alvorens de wijzigingen worden verwerkt op de live webshop.