Nieuwsplatform & App NU Horst aan de Maas

Voor het meest drukbezochte online- nieuwsplatform van gemeente Horst aan de Maas  hebben  we de nieuwe website en app gerealiseerd. Via NU Horst aan de Maas is het daardoor nog makkelijker geworden het laatste nieuws als eerste te lezen.

Horst aan de Maas.jpg

Meest bezochte nieuwsplatform

Het online platform van Nu Horst aan de Maas profileert zich door snel en laagdrempelig nieuws uit Gemeente Horst aan de Maas te brengen. Door een overzichtelijke matrix van categorieën  en actualiteiten kan een bezoeker  eenvoudig nieuwsberichten vinden. Zo zijn alle berichten voorzien van tagging waarmee specifiek nieuws in  thema's en dorpen eenvoudig vindbaar is.

Bekijk het resultaat

"Vanuit onze wensen heeft Encore gewerkt naar een prachtige, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige nieuwswebsite en -app om inwoners van Horst aan de Maas te voorzien van het laatste nieuws."

Geert Versleijen - NU Horst aan de Maas
iphone-new.png

Progressive Web App

Een nieuwsplatform zoals NU Horst aan de Maas is naast een reguliere website uitermate geschikt om als app in te zetten. Het overgrote gedeelte van het publiek bezoekt het platform dan ook via de mobiele telefoon. Om deze reden is ervoor gekozen de website als PWA te realiseren zodat deze ook op een eenvoudige manier door bezoekers op hun smartphone als “app” geïnstalleerd kan worden.