Hoera kindercentra

Nieuwe online identiteit Hoera kindercentra

Hoera

Hoera een nieuwe website

Voor Hoera kindercentra heeft Encore een nieuwe volledig responsive website ontwikkeld. Een doordachte structuur en overzichtelijk ontwerp presenteren de omvangrijke informatie van de ruim 30 locaties van Hoera kindercentra. Hoera behoort tot de grootste kindercentra van Limburg.

Fris en speels

Door middel van een frisse en speelse uitstraling wordt de relatief jonge doelgroep in midden- en noord Limburg (gemeentes Peel en Maas, Weert, Nederweert en Leudal) aangesproken. Encore bedacht het concept en bouwde de huisstijl online verder uit. Ook het grafisch ontwerp en de realisatie van de website werd door Encore uitgevoerd.

Bekijk website


Hoera responsive

Gebruiksvriendelijk voor mobiele bezoekers.

De nieuwe website is voor de voornamelijk mobiele bezoekers geoptimaliseerd door de inzet van een slim responsive ontwerp. Alle afzonderlijke locaties zijn goed vindbaar voor ouders waardoor bijvoorbeeld contactgegevens of andere relevante informatie snel vindbaar is.

  • Responsive
  • Creatief ontwerp
  • Concepting
  • Gebruiksvriendelijk

Speelse elementen

Hoera kindercentra biedt diverse opvang mogelijkheden van kinderen van 0 tot 13 jaar. Door het inzetten van speelse elementen wordt de doelgroep van ouders en opvoeders aangesproken.