Muziekvereniging St. Hubertus

Internetbureau Encore heeft voor Muziekvereniging St. Hubertus een volledig nieuwe huisstijl en website gerealiseerd. De vereniging uit Hegelsom bestaat uit een veelzijdig fanfareorkest op 1e divisieniveau, jeugdorkest en bovendien een bloeiende jeugdopleiding.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de vernieuwde huisstijl, de muzikale ambities en de professionele uitstraling van de vereniging. Om de doelgroep nog meer aan te spreken speelt fotografie, gecombineerd met actualiteit, een belangrijke rol in het ontwerp. Juist door het gebruik van deze beelden heeft de site een levendige, muzikale en frisse uitstraling die aansluit bij de gewenste uitstraling van de muziekvereniging. De website bevat informatie over de afdelingen, een moderne tijdlijn met nieuwsberichten, video’s en downloads, een agenda, overzicht van sponsoren, fotoalbum en verwijzingen naar de sociale media profielen van de vereniging.

Responsive ontwerp

De website is tevens voorzien een responsive ontwerp waardoor alle pagina’s van de website perfect werken op elk apparaat. Of een geïnteresseerde bezoeker de website nu met een smartphone of normaal systeem bekijkt, de aangeboden informatie is uitstekend toegankelijk doordat deze zich automatisch aanpast aan het beeldscherm van het apparaat.

Internetbureau Encore, tevens sponsor van de vereniging, is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de conceptontwikkeling, technische realisatie en hosting van de website. Via het Content Management Systeem (CMS) kan de vereniging de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier zelf onderhouden.

Bekijk het resultaat via www.hubertushegelsom.nl.