nieuwe online identity Munckhof Racing

Munckhof Racing heeft zich in de loop der jaren neergezet als een professioneel team met mooie prestaties. In opdracht van het raceteam realiseerden wij een nieuwe website met veel ruimte voor video- en fotografie en dus racebeleving.

munckhof-racing-logo.svg
WEBHEADER_Cars_NEW_EDIT_01.00_00_39_21.Still004.jpg

Rauwe racebeleving

Encore is al flink wat jaren sponsor van het raceteam Munckhof Racing. Met de volledig nieuwe online identity zijn we trots om ook de komende jaren verbonden te blijven. Het geheel is samen met onze partners Marketing Makkers  en Studio Smelt gerealiseerd. We hebben gezamenlijk het concept voor de website uitgewerkt waardoor   video- en fotografie  een prominente plek innemen in de website.  Hiermee leggen we de nadruk op rauwe racebeleving. Naast deze beleving worden o.a. de aankomende races, sponsoren, teaminfo en raceverslagen te bekijken.

Bekijk website

"Onze samenwerking zit in het meedenken van vernieuwingen op de diverse websites binnen Relyim Beheer BV waardoor resultaten uiteindelijk vanzelf gaan komen."

Eric van den Munckhof - Directeur
MunckhofRacing-tablet.png

Digitaal uithangbord

De website  van Munckhof Racing wordt door het team ingezet als belangrijk communicatiemiddel richting fans en sponsoren. Het team plaatst na enkel race een uitgebreid raceverslag en bovendien zijn alle aankomende te bezoeken races via een overzichtelijke kalender te raadplegen. 

Naast dat de sponsoren vertegenwoordigd zijn op de auto's van Munckhof Racing nemen deze ook een prominente rol in op de website van het team.