Munckhof Racing

Internetbureau Encore heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Munckhof Racing. De vorige website die begin 2011 door Encore is gerealiseerd is volledig vernieuwd. De nieuwe website bevat uitgebreide en actuele informatie over de prestaties van coureur Eric van den Munckhof, zijn nieuwe auto en het raceteam. Dit seizoen worden er door Munckhof Racing acht races gereden binnen de Supercar Challenge, op gerenommeerde circuits in Europa.

Het creatieve en stijlvolle ontwerp van de website sluit perfect aan bij de snelle en robuuste uitstraling van Munckhof Racing. Door veelvuldig gebruik te maken van professionele fotografie komt door een goede afstemming met de fotograaf de identiteit van van zowel Eric als het team perfect tot uiting. Bij elke race wordt na afloop een uitgebreid verslag en beeldmateriaal opgenomen. Door een koppeling met Picasa fotoalbums worden de foto's van de fotograaf automatisch op de website geplaatst. Bovendien worden de sponsoren van het raceteam opvallend gepresenteerd.

Moderne technieken

De website is tevens voorzien van moderne technieken, zoals een responsive ontwerp waardoor alle pagina’s van de website perfect werken op elk apparaat. Of een geïnteresseerde bezoeker de website nu met een tablet, smartphone of laptop bekijkt, de aangeboden informatie is uitstekend toegankelijk. Zo kan de website bijvoorbeeld ook tijdens de races op het circuit geraadpleegd worden om specifieke informatie over de race bekijken.

Ontwikkeling

Encore - tevens sponsor van Munckhof Racing - is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, grafische vormgeving, begeleiding, technische realisatie en hosting van de website. Via het gebruiksvriendelijke beheersysteem (Content Management Systeem) kan de opdrachtgever de volledige website zelf onderhouden.

Bekijk de website via www.munckhofracing.nl.