Slim digitaal platform voor het verhuren van lockers voor Locker Company

Locker Company is dé specialist op het gebied van locker verhuur voor evenementen en bedrijven. Met een grote, eigen voorraad lockerkasten, lockerboxen en lockercontainers hebben ze altijd een passende oplossing voor jouw veilige garderobe invulling. Van sleutel, munt tot pincode met QR en zelfs online lockerverhuur, het kan allemaal.

Locker-openen-close-up-1100x1100-c-default.jpeg

Eén platform voor multi-channel verhuur en real-time capaciteitscontrole

Locker Company heeft ons gevraagd om een applicatie te ontwikkelen om de verhuur van de lockers in goede banen te leiden. De applicatie ondersteunt de verkoop via verschillende kanalen; online voorverkoop, online op locatie, een kiosk, een bemande kassa of een voorverkoop door een externe partner. Daarnaast ondersteunt de applicatie verschillende periodes van een evenement én verschillende soorten lockers.

Deze applicatie kent alle lockers en weet exact wanneer een locker verhuurd is. Door rekening te houden met de capaciteit heeft de applicatie constant zicht op de beschikbare lockers en zal deze er dus voor zorgen dat er niet te veel verhuurd wordt. Hij houdt hier uiteraard rekening met de alle diverse verhuurkanalen. De organisatie van een evenement heeft inzicht in alle boekingen en kan statistieken opvragen over alles wat verhuurd is.

Online verhuurportal

In de online portal kunnen klanten snel en eenvoudig een locker huren. Dit kan in de voorverkoop of op de locatie zelf. Op locatie kunnen ze een QR-code scannen zodat ze direct een locker via hun smartphone kunnen huren en afrekenen. Wanneer ze een locker in de voorverkoop bestellen krijgen ze de informatie over de locker voor aanvang van het evenement in de mail en/of als sms.

locker-company-phone.png

"Wij werken al jaren samen met het team van Encore en kunnen met de kennis en ervaring van deze club rekenen op een uitstekend inlevingsvermogen bij het analyseren van een vraagstuk. Zij komen vervolgens met een uitstekende vertaling van probleem naar oplossing."

Paul van Rengs - Directeur Locker Company
locker-company-phone-2.png

Kassa op locatie

De applicatie bevat ook mogelijkheden om via een bemande kassa lockers te verhuren. Personeel kan op de kassa de gewenste locker(s) ingeven en klanten cash of via PIN laten te betalen. Hiervoor hebben we een koppeling ontwikkeld zodat we direct het PIN-apparaat kunnen aansturen en kunnen controleren of de betaling is gelukt. Via een printer wordt er een bonnetje met de informatie van de locker voor de klant afgedrukt.

"Het team van Encore denkt altijd 1 stap vooruit en door het stellen van de juiste kritische vragen komen ze met een uitstekend werkbaar eindproduct."

Paul van Rengs - Directeur Locker Company

Onbemande verhuurkiosk

Om ervoor te zorgen dat er minder personeel nodig is, is er een kiosk ontwikkeld waar klanten zelfstandig op locatie een locker kunnen huren. Ze kiezen eenvoudig de gewenste locker(s) en rekenen af met PIN. Net zoals bij de kassa wordt er een bonnetje geprint met alle informatie over de gehuurde locker.

Locker-Company-balie-terminal-en-lockers-900x900-c-default.jpg

"De korte lijntjes maken het team van Encore voor ons een onmisbaar verlengstuk van onze organisatie."

Paul van Rengs - Directeur Locker Company