Website & online identity limgroup

Limgroup is een gerenommeerd agrarisch researchbedrijf dat gespecialiseerd is in de veredeling en het onderzoek binnen de gewassen aardbei en asperge.

Limgroup.jpeg

Nieuwe website & Online Identity

Voor Limgroup hebben we een high-end website gerealiseerd om daarmee de herpositionering van het bedrijf ook online vorm te geven. Daarbij hebben we aan de hand van een vernieuwde strategie, UX, én de bijbehorende wireframing samen met de marketingpartner van Limgroup een nieuwe online identity ontwikkeld. De meertalige corporate website is volledig met het professionele CMS van Encore opgezet, zodat Limgroup volledig autonoom de website kan beheren.

Bekijk het resultaat

"Partnership vindt Limgroup belangrijk. Dit ervaar ik in de prettige en open samenwerking met Encore waarin we elkaar uitdagen en motiveren om het maximale eruit te halen!"

John Schoeber - Limgroup
Limgroup_tablets.png

Een catalogus met beleving

De catalogus vormt het natuurlijke middelpunt van de website. De producten van het Limburgse veredelingsbedrijf worden uitgebreid met hoogwaardige visuals, fotografie en animaties aan de bezoekers gepresenteerd. Bezoekers zien bovendien snel aan welke eigenschappen het product voldoet en kunnen hierdoor een eerste indruk creëren.

Ook een website realiseren?