Frisse en gebruiksvriendelijke website van kalliste

Kalliste is een onafhankelijk woon- en gebiedsontwikkelaar uit Nieuwegein. Het bedrijf laat sinds 1999 unieke woonwensen in vervulling  gaan. In opdracht van onze partner ifthen realiseerde Encore een professionele website om de rebranding te perfectioneren.

kalliste-1.jpeg

Energiek design, merkbeleving & korte doorlooptijd

Het frisse ontwerp van de website van Kalliste is gemaakt marketingbureau ifthen, de technische ontwikkeling en hosting wordt door Encore verzorgd.  Het resultaat is een afspiegeling geworden van wat Kalliste wil uitstralen en zorgt voor een professionele en positieve eerste indruk bij (potentiĆ«le) partners en bewoners.

Door vooraf de wensen en eisen voor de nieuwe website goed in kaart te brengen hebben we dit project gezamenlijk in zeer korte doorlooptijd kunnen realiseren.

Bekijk het resultaat

"Wederom een mooie samenwerking met Encore! Waar wij ons focussen op branding & design is het team van Encore het perfecte verlengstuk om dit geheel technisch te realiseren en hun expertise toe te voegen aan het project."

Mitchell Laurentzen - Ifthen
Tablets.png

Handige widgets

Via het CMS (beheersysteem) zijn zowel Kalliste als ifthen in staat eenvoudig via handige widgets uiteenlopende pagina's in te richten. De widgets worden voor de gebruiker dusdanig geconfigureerd dat in slechts een handomdraai o.a. afbeeldingen, video's, quotes of blogberichten te plaatsen zijn. Hiervoor is slechts minimale affiniteit nodig met beheersystemen. 

Bekijk website