Grip op bedrijfsprocessen viduro

Voor Viduro hebben we een krachtig analysedashboard ontwikkeld. Als strategische denkers en impactvergroters helpen ze organisaties met verandering. Het bedrijf uit Horst adviseert overheden, bedrijven en andere organisaties die succesvol willen of moeten veranderen. Om nog meer grip en controle te hebben op haar interne processen heeft Viduro een overzichtelijk dashboard binnen Power BI laten ontwikkelen. Dit biedt de strategen inzicht in de status van projecten.

Viduro.jpeg

Meten = Weten

Het dashboard stelt Viduro in staat om op gegevens te vertrouwen bij het nemen van beslissingen en het beheren van hun projecten. Door een analytische omgeving op te zetten en gebruik te maken van tools zoals Power BI en KING Software, kunnen ze belangrijke aspecten van hun bedrijfsvoering nauwkeurig meten en evalueren. Door te meten en te analyseren krijgt Viduro waardevolle inzichten die hen in staat stellen om effectiever te opereren en betere resultaten te behalen.

iphone-BI.png

Onze projectaanpak

Bij ons staat, net als bij Viduro, een mensgerichte aanpak centraal. We streven ernaar onze klanten goed te begrijpen, zodat we mee kunnen denken en een passende oplossing kunnen bieden.

  1. In nauwe samenwerking met Viduro hebben we het vraagstuk zo concreet mogelijk gemaakt.
  2. Vervolgens hebben we de benodigde data en databases geanalyseerd om een duidelijk beeld te krijgen van de vereisten.
  3. Op basis van de informatiebehoefte hebben we initiële wireframes gemaakt.
  4. Samen met Viduro hebben we het ontwerp besproken en mogelijke problemen geïdentificeerd.
  5. Na goedkeuring zijn we gestart met de ontwikkeling van het dataverwerkingsproces en de rapportages.
  6. Vervolgens hebben we een aantal feedbackrondes georganiseerd, waarbij Viduro de rapportages kon testen gedurende enkele weken. Daarna hebben we samen met Viduro de rapportages geperfectioneerd.

Ook snel reageren en sturen?

In één oogopslag

Bij het ontwikkelen van de rapportages voor Viduro hebben we zorgvuldig nagedacht over het effectief presenteren van informatie. Het is essentieel dat de rapporten eenduidig zijn, zodat de adviseurs van Viduro direct kunnen zien waar aanpassingen in hun projecten nodig zijn.

Meer informatie? Neem gerust contact op!

Powerbi.png

Kosten effectief

Voor dit project hebben we Power BI Pro ingezet. Met de mogelijkheden die Power BI Pro biedt, elimineren we de noodzaak voor investeringen in servers, dure licenties en onderhoud. Hierdoor kan het bedrijf profiteren van de uitgebreide functionaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast voorzien we altijd in een datamodel naast de rapportages. 

Geïntegreerde aanpak

Met behulp van Power BI, King Software en onze op maat gemaakte software heeft Viduro volledige controle over haar bedrijfsprocessen. Deze geïntegreerde aanpak leidt tot versnelde besluitvorming en vergroot de flexibiliteit van Viduro om zich aan te passen aan veranderende behoeften en groei.