Website, webshop
& Digital Signage Clevers

In het voorjaar van 2022 ontwikkelden we de nieuwe website voor Clevers met bijbehorende webshop. Tevens verzorgen we de volledige Digital Signage van alle ijssalons in de gehele provincie Limburg en Noord-Brabant.

clevers-ijssalon.jpg

In één oogopslag

De ijssalons van Clevers staan bekend om de heerlijke producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. De website maakt daarom veel gebruik van professionele fotografie om de 'Clevers-beleving' ook online te ervaren. De belangrijkste informatie is voor bezoekers in één oogopslag te vinden. Zo kan men snel navigeren naar de menukaart of informatie vinden over de verschillende locaties van de ijssalons.

Bekijk het resultaat

"Encore levert snelle service, hoge kwaliteit en begrijpt zowel ons als de consument."

Joris stappers - Directeur Clevers Groep
Clevers-webshop.png

Maatwerk webshop

Op de webshop van IJssalon Clevers worden het gehele jaar door cadeaubonnen aangeboden en in de maanden voorafgaand aan kerst wordt hier ook de mogelijkheid geboden om ijstaarten te bestellen. Aan deze ijstaarten zit een geautomatiseerd voorraadsysteem gekoppeld en bezoekers kunnen in een geoptimaliseerd afrekenscherm een ophaallocatie en ophaaldatum selecteren en hun bestelling online betalen. Alle bestellingen zijn overzichtelijk in het CMS te raadplegen en te filteren. Daarnaast zijn er voor Clevers op maat gemaakte exports beschikbaar gemaakt zodat men eenvoudig een Excel-bestand van bestellingen of uit te leveren producten per vestiging kan maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze webshops?