HDL Klimmaterialen

HDL Klimmaterialen is een jonge Limburgse onderneming die professioneel klimmateriaal en compacte hoogwerkers verkoopt aan zowel bedrijf als particulier tegen scherpe prijzen in Nederland en België.

Encore heeft voor het bedrijf een logo en website gerealiseerd. Door een innovatief element op de homepage van de website zijn in één oogopslag de belangrijkste producten van het assortiment te bekijken. Het overzichtelijke en professionele ontwerp spreekt de brede doelgroep van het bedrijf aan.

De website bevat informatie over het bedrijf, referenties en keuring van klimmaterialen. De online catalogus op de website bevat een overzicht van de producten die het bedrijf kan leveren. Vanuit een product kan direct een offerte aangevraagd worden via een formulier.

Een actuele website is enorm belangrijk. Deze website is voorzien van een Content Management Systeem (CMS) zodat de opdrachtgever de volledige inhoud van de website en de catalogus up-to-date kan houden. Het CMS van Encore is erg gebruiksvriendelijk: iedereen kan met dit systeem een website bijhouden.

Bekijk de website via www.hdl-klimmaterialen.nl.