Hagro kantoormeubelen

Hagro kantoormeubelen is de regionale aanbieder van nieuw en gebruikt kantoormeubilair, stellingmateriaal, magazijninrichtingen en verhuur van kantoormeubilair. Encore heeft de nieuwe website ontwikkeld voor Hagro kantoormeubelen.

De website bevat uitgebreide informatie over het bedrijf, ergonomie, merken en een showroom impressie. Daarnaast is een uitgebreide productcatalogus opgenomen waarin een grote selectie producten zijn opgenomen. Met behulp van moderne technieken is het mogelijk om snel door de catalogus artikelen te bladeren en wordt uitgebreide product informatie direct getoond, zonder dat de pagina opnieuw geladen moet worden. De voorraad van producten is opgenomen bij de product informatie zodat een bezoeker direct een indruk krijgt van de beschikbaarheid van een product.

Op elke pagina van de website worden interessante producten via animaties onder de aandacht gebracht. Verder bevat de website diverse formulieren, een zoekmachine en een Google Maps kaartje.

Via het Content Management Systeem (CMS) dat Encore geïmplementeerd heeft kan de volledige inhoud van de website, catalogus en formulieren op een gebruikersvriendelijke manier onderhouden en uitgebreid worden door Hagro kantoormeubelen. De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en houdt zich aan geldende internetstandaarden waardoor de website met elke browser toegankelijk is.

Encore heeft het volledige traject voor de nieuwe website verzorgd: concept ontwikkeling, logo restyle, grafische vormgeving, technische realisatie, CMS en hosting.

Bekijk de website op www.hagrokantoormeubelen.nl