Greenport Venlo

GreenportVenlo

Encore heeft voor Greenport Venlo een nieuwe website gerealiseerd. Greenport Venlo is gelegen in het tweede tuinbouwgebied en in de ‘logistieke hotspot’ van Nederland. Greenport Venlo is een vooruitstrevende, duurzame regio in fresh, food, flowers en logistiek met unieke verbindingen en samenwerking tussen ondernemers, overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen. Hierdoor is Greenport Venlo is één van de sterke economische regio’s in Limburg en tevens van nationaal belang. Dit unieke gebied bestaat uit werklandschappen (bedrijventerrein en natuur) en een campus en wordt ontwikkeld en beheerd door het Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo.

Eerder realiseerde Encore ook al websites voor Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo. De stichting heeft nu andere doelstellingen en is samengevoegd tot één ontwikkelbedrijf dat verantwoordelijk is voor het maken van de nieuwe werklandschappen (bedrijventerreinen en natuur) én voor de gebouwen en terreinen van de nieuwe Brightlands Campus Greenport Venlo. De nieuwe website sluit hier perfect op aan.

Deze website is gerealiseerd op de nieuwste versie van het Content Management Systeem van Encore. Hiermee onderhouden de redacteuren vrijwel dagelijks de website. Encore is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, technische realisatie, zoekmachine optimalisatie en hosting van de website.

Op www.greenportvenlo.nl is het resultaat te bekijken.